Алiшер Кийом. Рубоi 609

Алишер Киямов
Рубої 609

Руми, як Іоанн Хреститель ось Яхья*
Хрестив народ в Юдеї, не зрозумію я?
Кийом, ось зустрів би Іоанна Яхья спитав:
«Де голова твоя ти знаєш? А я ось знаю де моя!»

*Коранічний Іоанн Хреститель,
чию голову поховано в мечеті Дамаска.