Вона так пахла

Ярослав Мельник 9
Вона мені запахла
весною, квітами, вином
Легким запам'яталась вітром,
Над морем,
постелилась тьмяним  килимом
 
Вона як сад квітучий , прогулянкою раєм,
Вела, плекала і звала
Вона так пахла терпким небокраєм
Любов'ю все це нарікла.. (с)