Ти чу ш маму, мiй Михайле?

Татиана Максимова
ТИ - гордість є моя і пам'ять!
ТЕБЕ немає більше поряд...
ТОБІ вірші пишу до раю...
ТЕБЕ люблю... та гасну з горя,
ТОБОЮ й зараз я пишаюсь,
НА ТОБІ крапку я не ставлю,
ТИ чуєш маму, мій Михайле?

ТИ, вірю й звідти бачиш маму...
ТЕБЕ мені не вистачає,
ТОБІ мабуть отам так само...
ТЕБЕ у снах своїх чекаю...
ТОБОЮ я живу... Безкрайній
НА ТОБІ клином світ змикає...
Ти чуєш маму, мій Михайле?

ТИ в іншому існуєш світі,
ТЕБЕ бракує друзям, рідним,
ТОБІ ношу на цвинтар квіти...
ТЕБЕ малюю... Необхідно
ТОБОЮ жити. Так вже сталось -
НА ТОБІ все життя зв'язалось...
Ти чуєш маму, мій Михайле?

20.01.2024 р.