Держахт Фундамен Ахтунг

Джамш Сабиров
Аншлаген - полен зален.
Артистунг виден зумер.
Спектра ген, Иде Ален.
Системен Граунд Умер.

Он клоунд, раунд лентум.
Ему ден не за буден.
За глянен эпи центрум -
Ах полен кален груден.

Держахт фундамен ахтунг,
Сальт видум, ан бред онен.
Дыр шляхт невиден шахтунг.
Вер зор Ден -Нахт законен.