Вiдчуття

Наталия Рыбальская
Ти чуєш те, що іноді не чутно,
Переживаєш дивні відчуття.
Неначе просто глянула в майбутнє,
Щоб впевнитись, чи буде там життя.

Таро і руни, карти, гороскопи,
Пророчі, кимсь навіяні нам сни
Відкинуті...
Сьогодні день скорботи -
Все тільки серцем відчуваєш ти.

Нестерпний біль зруйнованого міста -
Сирени, залпи, вибухи і смерть...
То знов війна нанизує намисто
З пекельних днів...
Світ знову шкереберть

Летить у пріву і не відчуває,
Що до біди лишився тільки крок...
І знов сирена звідусіль лунає -
Світ у прицілі
Й зведений курок...