Докосване

Борис Калинов
Само с устните си
зажадняло докосвам
тези къдрици,
които
челото ти галят...
И не знам дали ще спра
дни, месеци, години
ей-тъй- напразно да прахосвам.
Не зная... И едва ли?!
Знам само- остана ми
една искра.
От всичко...
Огън да запали!

изображение - Интернет