Будь!

Наталья Майер 4
Крыльями Жар-птицы
Разверну судьбу.
И Душа-царица
Мне прошепчет:-Будь!

Проявлюсь, сияя,
Освещая путь,
И душа без края
Мне напомнит:-Будь!

Прочная опора,
Вдохновения суть
Чистотою взора
Не кажись,а будь!


23.01.2024