Вода тече

Димитрий Вольф
Вода більше не тече
Крізь твоє каміння
Більше ніякого сумніву
Ми дуже різні

Вибачай або ні
Більше ніякого сенсу
Не потрібні твої обійми
Цей фантомний жаль
Твого блідого серця

Вода тече
С очей
Не можу поки її зупинити
Нехай собі падає водоспадом
Щоб було чистим моє серце

Щоб мої думки … гучні та тихі
Змогли найти своє місце
У тихій темряві погляду ночі
Залишитись на дні мого занепокоєного серця