Нежная и жестокая

Димитрий Вольф
Моя ніжна, жорстока стихія
Хвилює мене своїми хвилями
Геліос підпалює променями воду
Це видовище є неповторним
Серце стискає краса
На очах блищить тепло солоне

І якби ти покликав моє серце
Воно б крізь дно, крізь завіси сутінків
Сколихнулося
У жерлі болю
І тихим пошепком лише
Тобі, одному
Знак подало би

Відгукнися
Відлунням тихим
Над ніжною, морською гладдю
Що таїть у собі велич таємниць
Вода закувала думки закоханих
Що більше ніколи відповідей не знайдуть
На губах, покритих діамантовими сльозами
На землі, яка кохання їм подарувала