Алiшер Кийом. Рубоi 621

Алишер Киямов
Рубої 621

        Анас сказав: «У той час, ще до того, як спиртне
        стало забороненим, не було пиття, яке подобалося
        б мешканцям Медини більше, ніж напій, приготовлений
        із сушених та незрілих фініків...»
        З хадісу № 1241 у передачі імама ал-Бухарі.

Ал-Бухарі, сподвижники Пророка пили в домі Абу Талхі вино,
Коли їм хтось повідомив: "Спиртне (пити) заборонено".
Потім, після денного сну, вони дізналися Пророка про заборону,
Але чому ж не впізнали, за що ж їм заборонено воно?