Коли пiду...

Тамара Ненчина
Як можна описать страждання,
Коли втрачаєш друга назавжди?
Як можна оцінить кохання,
Яке ще ти не пізнавав? Зажди...

Чи можна в небо полетіть тоді,
Коли по гирі – к кожному крилу?
Дізнаєшся, як будеш сам в біді,
               Коли піду...