Любов

Ева Сокол 2
Кажуть, ми різні, як в лісі дерева. Брешуть.
Різні, як всесвіти паралельні. Ще різніш.
Тільки Любов виділяє когось із решти.
Тільки Любов, що зіркою сяє в мені.
Сім мільярдів Божих створінь безкрилих.
Сім мільярдів ввергнуті в самоту.
Тільки Любов дарувати спроможна сили,
тим, хто стоїть у відчаї на мосту.
Часто ми лиш зручнІ у користуванні.
Часто нас помічають, лиш зникнуть слід.
Тільки Любов початкує в серцях кохання...
а нелюбов перетворюється на лід.