стаpicть

Вера Деревьянко
в мене памьять пошатнулась
 ісказилася перевернулась.
все змішалося
до втоми
 Я знову строю
 думами хороми.
Мрію
Ну як його  щасливою померти
Як стерпіти біль
 коли смерточка нас буде жерти
О водевіль о моє кіно
Помирати прийдеться всім всеодно.