Перетворення проходять

Вера Деревьянко
Життя вічне
Простір час
І все
 що видиме
 кругом нас
Енергія нігде не дівається
 просто
Видо ізміняється
Перетворення проходять
Дні за днями з майбуття
Приходять
І в минулому зникають
Нас життям любовью наповняють