Огого

Вера Деревьянко
Роздуми мене насіли
Хто кого тут смачно їли
Світ такий жорстокий друже
Що ніхто нізким не друже
Смерть приходить наче гість
І нещадно усіх   їсть
 мені так страшно
Любий друже
 дуже дуже
Я до цього
 не байдужа
 перетерплю бо я Дужа