Дiлiться учiться

Вера Деревьянко
Що тут вам ще розказати
 Ви тут дітям своїм мати
Злом життя у вас багате
Є і щастячка кусочок
Доброти малий ковточок
Все тут є всього багато
По краплині усім хвате
Добро  маєте
 діліться
 гарно жити
 зажди учіться