Де ти, де ти, де ти...

Галина Би-Локур
Де ти, де ти, де ти...
Стікають капельки води,
в один весняний атом.
А я молюсь, щасти, йому, щасти,
не буває щастя багато.

Скупався місяць в зоряній росі,
скупався в своїй підповні.
А прошу, ти доле поле вдачею засій,
коханню моєму, моїй любові.