один на вчора, завтра i сьогоднi

Галина Би-Локур
Сьогодні дивуюся собі,
як віднайти могла ці скарби?!
На роздоріжжі всіх подій,
тебе зустріла, що сотні інших вартий.

В проторі реальності і самоти,
в просторі генів і злиднів.
Існуєш ти, і тільки ти.
Один на вчора, завтра і сьогодні.

І ти мені шось говорив,
латиниця і погляд.
І сто доріг, і очі ангела згори,
і пісня невибагливої долі