Не зникай

Галина Би-Локур
Не зникай будь зі мною,
навіть коли далеко.
Навіть коли сонце торкнеться вершин,
не зникай за туманним вікном.
Не зникай коли осінь дощить,
не зникай, не зникай, не зникай.
Не зникай, як безпечний мій сон.
Не зникай, будь зі мною
не солдатом війни,
будь щастям, моїм любов'ю.
Від початку до днів сивини-
це так похоже на долю