кохання викарбуване в серцi

Галина Би-Локур
Дякую тобі, що був зі мною.
Дякую за миті зустрічі.
А після загубимся в юрбі,
в юрбі Шопеновських акустик.

Дякую за англійский  етикет,
за звуки, вимови, транскрипції.
За новий день в місячній добі?
за світло ніжне і мяке.

За крила для польоту
на вічну згадку.
Я залишаю все собі.
Тобі я залишаю...
 кохання викарбуване в серці.