Адзiны!

Анна Атрощенко
Ты для мяне заўжды адзіны,
Не вабяць сцежкі ўжо другія!
Бягуць салёныя слязіны,
Па роднай хаце настальгія...

Дзе мне знайсці ўжо тыя лекі?
Хай сум не кліча і не заве.
У сэрцы -- родны кут навекі,
Любоў пяшчотная там жыве!

   Фота інтэрнэт