Давай зберемо променi

Галина Чехута
Давай зберем прощальні сонця промені
І підемо у край минулих мрій,
Згадаємо усі дороги пройдені,
І море сонцесяйне, і прибій.

Ми знайдемо забуту вже мелодію
Закоханої юної душі.
Відчуємо чаруючу гармонію
У романтичнім вітру попурі.

Поринемо у морок невідомості,
Де спогади про давнє оживуть
І принесуть дурман п'янкої млосності,
А потім знов хмарками попливуть.

Відчуємо усі спокуси магії
І кольорових ілюзорних снів.
Навіє диво-ніч зіркові арії,
Голубливий, душевний тиші спів…