24 Бъдете двама

Величка Николова -Литатру 1
БЪДЕТЕ ДВАМА
Величка Николова - Литатру1


Навън е снежно,
ала в душите ни - копнежно.
Студът го няма,
щом под завивките сме двама.
  ;
Литатру
А когато луната изплува -
животните вън другаруват.

28 ян. 2024
София, Литатру1