Варфоломеевская ночь Confeture

Иван Петрович Токарев
Опять нежданно,
Самозвано,
Сердиться – печенюшка к чаю,
Побриться – нахрена не знаю.
Вблочился, наткнулся на кочку,
Срочно! Объясняю всё досрочно,
Лабиринты – это точно,
Гармонично, заморочно,
Впрочем, создаём заочно,
Мы их реактивим топчем,
Выход есть – speak respectable,
Info incuse I miss you baby,
Do you love man or lose,
So, describe forget reduce,
Simple charge refuse recuse,
Delivery reform resource
Especially carbon abuse,
Spectraytble profugence   juice,
My people no confuse,
I tell you mister Friday Urfinjuce,
Apsorbsoble consorsable
Test drive to punk responsible
Respect to save impossible,
Harmonia with jobsical,
But Grinvich sphere optical
Spectraytble apsorbsoble 
Be health!
You mister Jobstical.
Traffic I trobsical
Very berry care share Joby
In the carry,
Mister Carry, Jimmy. Siry,
You are laughts cat with Jerry.
Печенюшка к чаю, Леди?
Go old lady baby go!
Go don’t tell me nothing go!
Солидарен здравый мир –
Нам не нужен этот тир,
Peaceful sandwich eats, братюнь,
Хали-гали, confeture.
Бредится,
По нутру стихотворенице,
Стелется,
По проспекту канителица,
Кто, куда,
Успеть, иль телиться,
Правда где-то рядом теплится,
Голосок внутри шевелится,
Распознаешь тут не денешься;
Всё де юре,
Всё де факто,
Si sinore borocalpe,
Da viara Esmiralda,
Buenos noches enu salto,
Tip dgruganto enches fal’to.
Nightly space my voice
To me atyple,
Vavilon to live aroundly,
Feel me friend – dolphin’s contactly,
I see you sister,
I see you brother,
I love you mother.
Thank you father.