Знайти слово Бога у собi

Радужное Тело
Повстане моя рiдна Украiна
Во Славу Богу та на завiсть ворогам
Промовить слово Честi  Слави
Яке не чутно iншим у серцях

Промовить Слово щедро гучно
Яке вiд темряви нас упасе
Почуються  ще  тоньшi звуки
Якi  як  елей стануть для душi

Невже так буде далi,
Що  кожен може брата проклясти ?.
Бажає зла вiд завiстi дитинi,
Щоб  днi вiд Сонця не прийшли .
Нi !  Струмок  добра   великих мiст  дiстався.
У слабкостi  своiй  правитель зла  зiзнався.
Тепер  вiдродження почнем.
Був кожен  у життi щоб с фонарем  ( лiхтарем ) .
Тому  ти не втрачай надii!
 Ше знайдуться могутнi  сили.
На краще будуть змiни!
На те укажуть  тут подii .
I голос  серця буде  чути навкруги.
Ми  Слово  Бога у собi знайшли !
29 01 24