земля тюрьма для смертних

Вера Деревьянко
Нас мучили
Нас были
Убивали
А ми любили
І щастячко шукали
Життя хороше шанували

 і не знали
 що нас судили
і смертну казнь
нам присудили
 
На планету поселили
Щоб нових смертників родили