мудрiсть Бога

Вера Деревьянко
До мене смерточка прийшла
Ну як вона мене знайшла
Я ховалася тікала
Ну я ж не знала

Що не зможу обманути не обійти не оминути
Що вона мене чекала
 бо вона реально знала
Що куди б я не пішла
Я до неї
Прямо йшла