Спокойной ночи

Вера Половинко
Доброї ночі

Доброї ночі та гарних вам снів,
Щоб білий птах вам, у сні, прилетів:
Лагідний, мудрий як батько, ласкавий…
Сон щоб був у вас: ясний, яскравий.

Квітли щоб мальви у тихім тім сні,
Снились садочки легкі, весняні…
Ранок радів світлим, сонячним дивом,
Наче той лебідь щоб став легкокрилим.

День був спокійним, як річка мілка,
В небі щоб ясна була синява…
Щастя бажаю я кожну годину,
Щоб зберіг Бог вас і  вашу родину.

Віра Половинко
30.01.2024р.