АРIЯ

Михаил Чадаев
                Посвята Франко Кореллі

До поки тліє пахітоска
І вбивства не накоїть Тоска:
Ніч відкриває двері, звідти
Все починає духмяніти,
Зірки світили скрізь і досі
Лунає спів Каварадоссі.

1 лютого 2024 р.