Молитва за возвращение пленных укр

Ирина Козленко
Молитва на повернення полонених

Дай Боже повернення рідних!
Найбезпечнішого, найскорішого,
Дай Боже перемовин плідних,
І втілення їх успішного...
Дай Боже світлого розуму,
Тим, хто  цим займається,-
Не злякати вже нас загрозами,
І хлопці наші
Не ламаються!
Дай Боже сили небесної
Тим, хто все ще чекає...
Дай Боже,
Дай Боже,
Дай Боже!
Бо сил вже зовсім немає...
Несемо цю молитву
У всесвіт, в небесну синь
Благаємо тя Всевишній,
Благаємо...
Амінь!
01.02.2023