Багьа инсан жеда

Сельмина Курабекова
БАГЬА ИНСАН ЖЕДА
Бахтунай, бахтунай вилер ац1айла,
Цуькверин к1унч1арай гъилер ац1айла ,
Сад хьана, сад хьана сирер авайла,
;;;;;;
Вун заз масан жеда
Багьа инсан жеда,
Багьа инсан жеда.
;;;;;;;;;;
Чир хьайит1ани мад заз и дуьньядал
Авай ч1аларикай мадни са виш ч1ал,
Лугьуда тек са ваз вири ч1аларал:
;;;;;;;;;;
Цаварал, чилерал авай са вун я,
Вирт1едилайни вун пара ширин я,
Вун галачирла заз мич1и я дуьнья
;;;;;;;;;;

Ви рик1е амукьдайвал ширин гелер,
Зи яр я лугьуда ваз са агъзур сефер ,
Ви патав за тадач къаярни живер.
    Селминат Курабекова