Рагъ яни. Песня

Сельмина Курабекова
РАГЪ ЯНИ?
;;;;;;
Вучиз са вун икьван
Хьанват1а заз масан,
Рагъ яни вун инсан,
Заз к1ан хьайи икьван.

;;;;;;
Бахтунин гъиле аваз зи чуьнгуьр,
К1андай вун галаз, к1аниди, фейит1а  уьмуьр.
Зулукай гатфар хьана
Рик1е  ви т1вар хьана,
Виридлайни к1ан хьана,
Яр хьана, яр хьана.

;;;;;;
Чубарук хьиз атай,
Ширин мецел рахай,
Са гъед яни цавун
Виридлай иер вун.
;;;;;;
Вучиз са вун икьван
Хьанват1а заз масан,
Рагъ яни вун инсан,
Заз к1ан хьайи икьван.
    Селминат Курабекова