Зи лацу лиф

Сельмина Курабекова
Зи лацу лиф

К1анивилиз за къимет ганач
Бахтунин сир чир хьанач,
Ахъайна за зи гъилевай лиф,
Хьанава заз хьанава гьайиф.

Ама япара гафарин ван
Жезава зун,жезва пашман,оооо
Яргъа авай гъед яз цавун,
Зи лацу лиф,вун вун вун.

Яшар,ооо ,йисар, куьн акваз-такваз
Гьиниз катзава?
Яшар, ооо,йисар, вучиз закай
яргъаз катзава?
   Селминат Курабекова

Исполняет солистка Дагестанской филармонии Марина Миголь