Фатима

Сельмина Курабекова
ФАТИМА
Лугьун тийиз , зи к1аниди, са гафни за
акурт1а зун  сефил  хьана лугьумир на
Закай фикир ийимир на, ийимир на,
Жуван рик1е хажалат таз.

Припев
Вун авай мич1и йифни заз югъ хьана,
Вун авай   уьмуьрни заз артух хьана,
Вуна заз гайи ядни  ширин хьана
Рик1  алай зи ФАТИМА


Вацран ишигъ вун авачиз заз аквадач,
Рагъ алай югъ , югь я лагьана  рахадач,
Гафарикай вучда лагьана, лагьана,
Иервал ви акурла  ФАТИМА
           Селминат Курабекова