Бахтар гуй

Сельмина Курабекова
БАХТАР ГУЙ
;;;
Къе зурнади лугьузва чаз
Манидалди ширин рахаз,
 Шадарна виридан рик1ер
Атанва чи к1вализ мехъер!!!
;;;
К1ват1 хьанва чи ярар-дустар 
Чи гададиз свас гъанава,
Ягъ са макьам, гатут далдам,
Бахтлу хьурай чи свасни чам!
;;;
Ац1урай к1вал, бахтар хьана,
Рухваярни рушар хьана,
Уьмуьр санал яргъал хьана,
Экуь рагъни цавал хьана.
;;;
           Селминат Курабекова

В ютубе наберите название песни, слушайте на здоровье)))