Вун гьинава

Сельмина Курабекова
ВУН ГЬИНАВА
;;;;;;;;;;;;
Вун рик1евай гьамиша са сир я зин,
Вун манидин гафарин есир я зин,
Вун галачиз дар я хьи заз дуьньяда,
Хьанач завай хуьз вакай зи рик1ин сир.
Зи к1аниди, гьинава вун, гьинава,
Зун вилерихъ вил галамаз ама,
;;;;;;;;;;

Яр, чи к1анивилиз
Ракъини икрамзани,
Кьил агъузна чилиз
Теменар гуз к1анзани?

Гьар пакамаз вичин
Нурарни ахъайна,
Пенжерда гьатна зин
Ярдикай хабарна .
;;;;;;;;;;;;
Цава авайкьван нурар алай гъетер,
Куьн нихъ ават1а йифериз акьван куз.
Гьарайдани за ваз зи яр, виш сефер,
Зи яр я вун, зи яр я вун ваз лугьуз.
Зи к1аниди, гьинава вун, гьинава,
Зун вилерихъ вил галамаз ама.
                Песня в Инстаграм на моей странице @слова_песен54