Гатфарин ван

Сельмина Курабекова
ГАТФАРИН ВАН

Гатфарин ван  хьйиди яни,
Живер ц1урай яд авахьиз,
Икьван пара  бес к1ан жедани,
Нефес къачудай гьава хьиз.

Вун рагъ алай югъ яни, чан яр,
Валай багьа кас авач мад,
Уьмуьрдикай хьана чаз гатфар,
Са вун галаз жеда зун шад.

Припев

Дамах мийир, варз алай йифер,
Зи яр квелай иер я, иер,
Акурт1а ам мад вилериз,
Ухшар хьана зун цуьквериз,
Сивел жеда гьамиша зи хъвер.
       Селминат КУРАБЕКОВА.
Песня в ютубе, наберите название