181. Прийми дарунок Божоi любовi. Пiсня

Ганна Горбатюк
Прийми дарунок Божої любові
І всьому світу цю любов неси!
В часи страждання, смутку і недолі,
Краплинку щастя людям принеси!

         Приспів:
Подаруй любов ! Подаруй любов,
Що із рук Господніх прийняв ти!
Подаруй любов! Подаруй любов!
Лиш любов ця може світ спасти!
2
Любов - це ніжне і хороше слово,
Це усмішка твоя в похмурий день .
Любов прощати й вірити готова,
Це серце повне радості й пісень!
3
Якщо твоя душа не перестане
У кожне серце мир й тепло нести,
Година та найкраща знов настане:
Вінець одержиш в небі золотий