Зграя злодюг

Николай Чельтер
Зі зграєю злодюг, що нашим світом правлять

  І за людей усіх вище себе лиш ставлять,

        Не лайся. Бо того, хто не віслюк,

        Змусять вони іти по колу мук.

Зганблять вони душі твоїй люстерце

І обескровлють твоє серце...








P.S. За темниками (стереотипами)
     Омара Хайяма.