Необычная птица

Алексей Широков 3
Незвичайний птах

У небі України, хижий птах ширяв,
Незвичні крила лише мав,
Одне крило його було пір’яне,
Жовто - блакитне та яскраве,

Друге крило, було сталеве, яре
Червоно - чорне та криваве,
І хижий птах над Лаврою літав,
Грозив, кричав та вирував,

Він  Божий день на ніч перетворяв
Аж раптом, Божа блискавка,
Яскравий ранок, сонячний удар!
І птах  розсіявся як морок і пропав.

У небі України, вільно птах літав,
Співав пісні, та білі міцні крила мав,
І Бог з висот всміхався, споглядав,
Свої благословення Україні надсилав! 

Кто автор не знаю но стих интересный потому и выкладываю
С ув. Широков А. А. 04,02, 2024.г Киев Украина.