Будзе сё па запавету

Николай Сергеевич 01
Пытанне тысячы гадоў
Людзей хвалюе ў гэтым свеце,
Хто мы, адкуль, якая кроў
Жывем як доўга на Планеце?

Адкуль Зямля і хто стварыў,
Насеяў зорачак паўсюды,
Што за асілак гэта быў,
Хто змог зрабіць такія цуды.

Ёсць усяму свой Гаспадар:
Луне і сонцу, цемры, свету
Ён-Бог–стваральнік, уладар
І будзе ўсё па Запавету!