Only Once - Только раз бывает в жизни встреча

Андрей Константинович Макаренко
Англоязычная версия романса
ТОЛЬКО РАЗ БЫВАЕТ В ЖИЗНИ ВСТРЕЧА
Музыка - Борис Фомин, 1924
Текст (англ.) - Андрей Макаренко, 2024
____________

1.
Day and night my mind gets madly further
Day and night my heart is torn apart
Day and night like fairy tale or gossip
Your words keep so whispering 'bout

Only once we met and left together,
Only once our fate breaks like a thread,
Only once at winter evening coldness
Love as spring, like warm will spread...

2.
Sunset melts so crimson in horizon
Flowers mine got colder in the dark.
I lost you but hope in dreams arisen
Get you back for once would get so luck.

Only once we met and left together,
Only once our fate breaks like a thread,
Only once at winter evening coldness
Love as spring, like warm will spread...

____________
Переведено 4 февраля 2024