Я плекаю надiю

Тамара Ненчина
Я плекаю надію ще раз з тобою зустрітись,
Розсказати тобі, як жилося мені, як булось.
Проторовано шлях. І вже можно і жити й радіти...
Через тернії довго блукати нам довелось.

Докладу всіх зусиль, щоб з  тобою поразумітись.
Нехай душі співають найкращі пісні в унісон.
Так плекаю надію хоч раз ще з тобою зустрітись.
Сподіваюсь, що це - не торішній омріяний сон.