Мечты

Вера Деревьянко
Мрії всі мої збулись
Вітя діти як і колись
Дуже тяжко працювали
Та в борозні не ночували
І земельку не орали
Були інші у нас справи
Життя швидко пролетіло
Постаріло дівоче тіло
Хотя і різні були нрави
Та
 Шлях пройшли життєвий в парі