За паралельнiстю Свiтiв

Юджин Папуша
Живу серед других світів,
в яких я все інакше бачу…
Вони укриті між віршів
їх бачать ті лише, хто зрячий…

Вірші рясніють в Небесах,
коли лягти в траву на спину…

Вони живуть в твоїх очах,
коли вірші - серця обіймуть...

коли верхівку у сосни
зоря ледь-ледь позолотила...

коли приходить День Весни…
Травневий Грім розкриє крила...

твій аромат прикрасить сни...
і щастя в душу накотило...

Молюсь я Богу, щоби ти
в мій Світ частіше приходила...

і після грому в німоті
Лик Чуда на Землі явила!

      ***
The Scallop, Aldeburgh, UK