Снежинки сияют от Любви...

Марина Иванова Мари Ив
  Звёзды прошептали -
  О Любви - снежинкам -
  Они - засияли в ответ...

  ***

  Снежинки сияют от Любви Вселенной...

  ***

  И снежинки - Любовь...

  ***