Сюр-Далi-Кохання

Юджин Папуша
У пошуках кохання в Світі, взагалі
я перебрав казкових фарб багато,
і став не гіршим, ніж митець Далі...
Тому, мої вірші тобі  - посвята…

Нехай життя іде поволі в декаданс...
Та вибухають фарби почуттів яскраво,
любов серця заводить щастям в транс,
щоби в житті душа у нас палала…

То що ж удвох в Миру створити ми змогли?
До чого привели всі вишуки, вимоги?
Так, ми кохання важко здобули…
Щасливих – хай не люблять Боги...
Та так багато фарб спалили, як Далі,

що навіть Сотбіс той не має змоги
те полотно шалене оцінити взагалі!