Ще будуть тихi вечора i тихi ранки...

Михаил Сахоненко
Ще будуть тихі вечора і тихі ранки
до рук твоїх пригорнеться тепло
І наче марево побачиш скрізь світанки
лице коханого свого

Всього лиш мить...і серце зрозуміє
усю красу його заплаканих очей
І тихо, тихо  радісно повіє
в лице твоє весняний теплий день.