номери

Владимир Шеврон
Несуться сніги
Воскреслої води
Тлінний пил знімається суховіями
Словесна палкість наймається в думки

Й несуться слововії
Тлінної палкості піднімаючи пил
Напуваючи живе,
В думках вокресле

2024-02-10