la quinta columna

Рони Нури
In the land of Russia, tales are told,
Of a column, notorious and bold.
The "fifth" column, they say with disdain,
A divisive force, causing much pain.

Whispers echo through the halls of power,
Doubt and suspicion continue to flower.
Some claim allegiance to the nation's cause,
But their actions reveal hidden flaws.

In shadows they lurk, sowing seeds of doubt,
Attempting to twist, manipulate, and flout.
Their agenda concealed, their motives obscured,
As they strive for power that won't be endured.

Yet amidst the chaos and uncertain days,
Russia remains strong, in so many ways.
The unity of its people, steadfast and true,
Thwarting the efforts of this treacherous crew.

For every whisper, a thousand voices rise,
United against deceit, they emphasize.
The spirit of Russia can never be broken,
By those who betray, their loyalty token.

So let us not focus on this fifth column's game,
But celebrate Russia, its history and fame.
Together we stand, united we shall be,
In the face of adversity, forever free.


Английский вариант подготовлен при помощи ИИ.


Земля России сказов пОлна
О некой колонне, подлой и злобной.
«Пятая» колонна - их зовут,
Раздор и боль они с собой несут.

Шепот проникает сквозь залы власти,
Сомнения и подозрения возникают отчасти.
Они заявляют о приверженности гуманизму,
Но слова и дела говорят о садизме.

В тени они таятся, сея семена сомнений,
Пытаясь манипулировать общественным мнением.
Их программа сокрыта, мотивы затуманены,
Они рвутся к власти, что не должна быть им дадена.

Топчи их, среди врагов и грозных дней,
Россия в битвах становится всё сильней.
Единство ее народа, крепко и верно,
Противостоит потугам этой скверны.

На каждый шепоток тысячи голосов восходят,
Едины против обмана, они ведут нас и заводят.
Дух России никогда не будет сломлен,
Теми, кто предает их хлеб-соль вероломно.

Давайте разоблачать игру этой пятой колонны,
Поддерживать Россию, ее историю любовно.
Вместе мы стоим едины с народом,
Перед лицом невзгоды смелы и свободны!